2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Őrizetben a gázoló és utasa

Az elsődleges adatok alapján bódult állapotban volt az a sofőr és utasa is, akik Miskolcon autójukkal elütöttek egy férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak. Az elgázolt férfi belehalt sérüléseibe.

Mint ismeretes 2017. december 11-én 17 óra 42 perckor Miskolcon, a Szarkahegy utcán egy ismeretlen típusú személygépkocsi elütött egy 55 éves miskolci férfit. Az ismeretlen sofőr a balesetet követően a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozott.

A baleset következtében az elgázolt férfi a helyszínen 18 óra 30 perckor belehalt sérüléseibe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei Miskolcon két órán belül azonosították és elfogták a halálos közúti közlekedési balesetet okozó sofőrt és utasát.

A gépjárművet vezető 20 éves miskolci L. Józsefet segítségnyújtás elmulasztása bűntett, járművezetés bódult állapotban bűntett, továbbá kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, míg utasát a 19 éves miskolci L. Zsoltot segítségnyújtás elmulasztása- és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. december 12-én bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottakat és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…