2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a fiatalkorú zsaroló

Egy elsős középiskolás fiú a tanév elejétől kezdődően folyamatosan fenyegette és bántalmazta két osztálytársát az óraközi szünetekben. Az eset kapcsán az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zsarolás bűntett, könnyű testi sértés, garázdaság és zaklatás vétség elkövetése miatt indított eljárást a fiatalkorú fiúval szemben. A sértettek a fenyegetés és a bántalmazás ellenére sem mertek senkinek szólni a történtekről. November végén azonban a folyamatos bántalmazás és fenyegetés mellett követelőzni is kezdett a gyanúsított. Amennyiben nem kap pénzt a két megfélemlített fiútól, úgy szétveri a fejüket vagy megöli őket. Ekkor telt be a pohár.

A középiskola rendőrségi kapcsolattartójaként is tevékenykedő körzeti megbízott a bejelentést követően az intézményben elfogta és a rendőrkapitányságra előállította a gyanúsítottat, akinek bűnügyi őrizetbe vételét is elrendelte a nyomozóhatóság.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek