2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Őrizetben a fiatalkorú alózsolcai rabló

 Buszbérletéért raboltak ki egy fiút Alsózsolcán. A rendőrök azonosították és elfogták a támadót. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. február 28-án 15 óra 45 perckor Alsózsolcán, a Kossuth Lajos úton egy fiú késsel megfenyegette a hasonló korú sértettet, akitől a buszbérletét követelte. A megfélemlített fiatalember miután támadója felé szúrt, átadta a kért értéket.

A nyomozás eredményeként a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították az alsózsolcai 16 éves fiatalkorú fiút, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A Miskolci Rendőrkapitányság a támadót bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek