2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Őrizetben a felsőregmeci rablógyilkos

 Fél nap alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint Felsőregmecen bántalmazott majd megölt egy idős nőt.
A nyomozás részleteit 2013. október 29-én, Miskolcon tartott sajtótájékoztatóján ismertette dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettese.

Állampolgári bejelentés alapján emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás adatai szerint 2013. október 28-án a délutáni órákban egy 68 éves idős nőt felsőregmeci otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy az belehalt sérüléseibe. Ezt követően a támadó a sértett ékszereit és egyéb értékeit magához véve a helyszínről eltávozott.

A bevezetett forró nyomos intézkedések eredményeként a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói – a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársainak, valamint a Készenléti Rendőrség megerősítő erőinek közreműködésével – a bejelentéstől számított 12 órán belül azonosították, majd a nyíregyházi vasútállomáson elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható felsőregmeci 34 éves K. Róbertet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a terheltet kihallgatását követően, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban őrizetbe vette és az illetékes megyei főügyészségen előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …
Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek