2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Őrizetben a betörők

Rokonukhoz tört be két fiatal Hernádnémetiben, akiket a nyomozók még a betörés napján elfogtak.

Az eljárás adatai szerint a 19 éves M. Csaba és 17 éves, fiatalkorú társa 2014. január 1-jén hajnali 4 órát megelőző időben az ajtót befeszítve behatolt egy rokonuk hernádnémeti családi házába, ahonnan TV-t, laptopot és különféle háztartási eszközöket tulajdonítottak el csaknem félmillió forint értékben.

Az ügyben bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a tolvajokat, akik a hatóság előtt más, hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt már ismertek voltak. Az eljárás során az eltulajdonított dolgok egy része is előkerült, amelyeket a tulajdonos részére a nyomozók visszaszolgáltattak.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati osztálya a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a helyi illetőségű gyanúsítottakat őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek