2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Nyitott autóból emelték el a pénzt!

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet két tolvajjal szemben indított.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 35 éves és egy 22 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2018. július 21-én, 8 óra előtt egy tiszaújvárosi italkimérés előtt nyitottan hagyott autóból több százezer forintot és eurót loptak el a sértettől.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya felhívja a figyelmet, hogy a közterületen leparkolt járműveiket ne hagyják nyitva, és kiváltképp ne hagyják az indítókulcsot a kocsiban! Érdemes továbbá az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni. Az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben! Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok alkalmat kínálhatnak az elkövetőknek!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek