2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Nyílt napot tartottak a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tanulni vágyóknak is adott.

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium munkatársai a 2020. január 15-én megrendezett nyílt napon az érettségi előtt álló korosztályt próbálták megszólítani. A szervezők igyekeztek betekintést nyújtani a rendőri hivatásba, így erősítve a fiatalokban azt, hogy pályaorientációjukban a rendőri hivatás, mint életpályamodell szerepet kaphasson.

A bemutatókkal egybekötött nyílt napon az érdeklők többek között megtekinthették a főkapitányság Bűnmegelőzési-, Közlekedésrendészeti-, Humánigazgatási- és Technikai Osztályának munkáját és ízelítőt kaphattak a bevetési, a kutyás, valamint csapatszolgálati szolgálati ágak mindennapjaiból is.

A csapatszolgálati feladatok bemutatást a Készenléti Rendőrség munkatársai végezték, míg a Terrorelhárítási Központ egyenruhásai a rendszeresített szolgálati fegyverekkel és egyéb eszközökkel ismertették meg az érdeklődőket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzótisztjei a közeljövőben is készséggel állnak az érdeklődést mutató diákok rendelkezésére, hogy választ kaphassanak a rendőri hivatással kapcsolatban felmerült egyéb kérdéseikre is.

A Magyar Rendőrség számára fontos az utánpótlás megtalálása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum