2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Nyílt nap a Készenléti Rendőrség miskolci egységénél

Ha érdekli, honnan indulnak, és hol készülnek a határ és a haza védelmére a rendőrök, akkor jöjjön el a Készenléti Rendőrség miskolci nyílt napjára.
A Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály III. XXI. Határvadász Bevetési Osztály, rövidebben a miskolci készenléti rendőrök 2016. szeptember 30-án 10 órától 13 óráig nyílt napot tartanak (Miskolc, Eperjesi út 3.)

A ritka alkalom lehetőséget ad arra, hogy az érdeklődők megismerhessék a készenléti rendőrök munkáját. A csapatszolgálati bemutató például demonstrálja a különféle támadásokat és az azokat a védekezési technikákat, amelyek a mindennapokban életmentő praktikumok az egyenruhások számára.

A technikai és fegyverzeti bemutató mellett például a védőruházatokat, az úgynevezett protektorokat is ki, illetve fel lehet próbálni.

A nyílt napon természetesen az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatáról is bővebbet megtudhatnak, ami lehetőséget ad Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába Őr-Járőrtárs beosztás betöltésére. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgár jelentkezhet, akár a nyílt napon is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek