2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
Notórius testmunkás

Notórius testmunkás

Notórius testmunkásTegnap Tiltott kéjelgés miatt a bíróság elzárás-büntetésre ítélt egy 21 éves nőt Miskolcon. A büntetés letöltésének megkezdésére két nap haladékot kapott a két gyermekéről is gondoskodni Köteles anya – akivel még a bírói végzés meghozatalának estéjén újra „munka” közben találkoztak egy miskolci járőrök.

BN-ta rendőrök március 07-én Szabálysértési őrizetbe vettek, mert aznap késődélután Miskolcon a Szinva út szélén állva az arra haladó gépjárművezetőknek orvosi igazolás hiányában, pénzért kínálta szexuális szolgáltatásait. A helyi bíróság másnap meghozott végzésében 15 nap elzárást szabott ki a notórius Tiltott kéjelgővel szemben, aki Tavaly és idén összesen már 17 alkalommal állt üzelmei miatt a taláros testület előtt.

Az elzárás letöltésének megkezdését illetően a nő kérelmére a bíróság két napi Engedélyezett halasztást, tekintettel arra, hogy két kiskorú gyermeke eltartásáról Köteles gondoskodni a még hajadon családi állapotú anya.

A gyermekei ellátását sajátosan értelmező nőt még aznap koraeste a Miskolc, Baross Gábor úton lévő rendelőintézet szomszédságában az út mellett újra tetten érték A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei. A „notórius testmunkás” a részére biztosított halasztással nem Élve Immáron újfent Szabálysértési őrizetben várja az ügyében újabb bírói döntést.

 

Információs háttér:

Több mint ezer alkalommal intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Tiltott kéjelgőkkel szemben az elmúlt évben. Mondhatni a rendőrség Mindennapos harcot viv az utcai prostitúció visszaszorítása érdekében.

Az elmúlt években a Rendszeres Ellenőrzések Soran sikerült visszaszorítani a Tiltott kéjelgőket a megyében. Tavaly Azonban így is összesen 1023 Szabálysértési eljárást kezdeményezett a rendőrség, mélyen belül csak a Miskolci Rendőrkapitányság maga 910 esetben. A prostituáltak főként a turisztikai jelentőséggel bíró térségekben – Így például: Miskolc, Mezőkövesd, Sárospatak – fordulnak elő nagyobb számban.

A Rendőrségi tapasztalatok alapján leszűrhető, hogy a nyári időszakban megnövekszik A Tiltott kéjelgők száma, akárcsak a Rendőrségi Ellenőrzések van. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a közbiztonság megszilárdítása érdekében, a Polgárok jogos igényeinek eleget téve évről-évre egyre nagyobb figyelmet fordít a prostitúció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények visszaszorítására. Az adatok tükrében elmondható, hogy az elmúlt évben többször intézkedtek Tiltott kéjelgés miatt, mint azt megelőzően. Ez nem jelenti azt, hogy a prostituáltak száma és tevékenysége megnőtt volna a megyében, Hanem a rendőrség Azon igyekezetét mutatja, hogy a törvény ÁLTAL védett övezetekből, Különösen így az iskolák, óvodák, Közművelődési épületek, egyházak, temetkezési kegyhelyek környékéről teljesen kiszorítsák a jelenséget.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: BAZ. MRFK Kommunikációs Kft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…