2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Nem tanultak a leckéből – helyszíni bírság, pénzbírsággal tetézve

Nem tanultak a leckéből – helyszíni bírság, pénzbírsággal tetézve

A Putnoki Rendőrőrsön egy mezőgazdász tett bejelentést, miszerint egy általa művelt külterületi ingatlanon ismeretlen személyek éppen csöves kukoricát szednek, az engedélye nélkül. A helyszínre érkező rendőrök két nőt vontak rendőri intézkedés alá, akiknél 5 zsák lopásra előkészített, frissen tört kukoricacsövet találtak.

Az adategyeztetés alkalmával a járőrök azt is megállapították, hogy a putnoki asszonyokat két nappal korábban szintén terménylopás miatt 10-10.000,- Ft helyszíni bírsággal súlytotta a hatóság.  Mivel már másodszor követték el ugyanazt a cselekményt, a két nőt az Ózdi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette.

A gyorsított, bíróság elé állítással záródó szabálysértési eljárás során az Ózdi Városi Bíróság mindkét kukorica-tolvajt 40-40.000 forint pénzbírság megfizetésére kötelezte.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek