2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nem sokáig motorozott új szerzeményével

Egy tiszaújvárosi motortolvajt fogtak el a rendőrök.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2014. április 3-án ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. április 2-án 22 órakor ismeretlen személy Tiszaújváros egyik családi háza elől eltulajdonított egy segédmotor-kerékpárt.

A tulajdonos a lopás másnapján tett feljelentést a rendőrségen.

A nyomozók a jegyzőkönyv felvétele után azonnal intézkedtek, így a feljelentéstől számított két órán belül elfogták és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. János 23 éves tiszaújvárosi lakost.

A gyanúsítottnál megtartott házkutatás során a rendőrök a – már részben szétszerelt – motort is megtalálták, amiről az elkövető már eltávolította az egyedi azonosító jelét tartalmazó táblát is, így egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult ellene.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek