2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nem menekülhetett

Majd három év után a rendőrök elfogták azt a lábatlani férfit, aki társaival Miskolcon még 2013 novemberében kirabolt egy idős nőt.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. Krisztián 22 éves lábatlani férfival szemben. Az adatok szerint a gyanúsított és két eleddig még ismeretlen társa 2013. november 26-án 14 óra körül Miskolcon, bement egy Szent István utcai lakásba. A férfiak megtévesztették a 89 éves nénit, akitől több százezer forintot vittek el. A sértett időközben észrevette a trükköt és megpróbált ellenállni, de támadói erőszakkal lefogták, hogy el tudjanak menekülni a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a rendőrök 2016. május 11-én bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható lábatlani férfit, akivel szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek