2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Nem használta a biztonsági övét, megsérült

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a nőt, aki Prügy közelében közúti közlekedési balesetet szenvedett.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. szeptember 18-án 18 óra körül Prügy közelében, a 3925-ös számú úton. Egy személygépkocsi sofőrje Szerencs felé tartott, amikor nem az út vonalvezetésének megfelelően vezette járművét és egy kanyarban kisodródott. Az autó megpördült, majd a szántóföldön megállt.

A biztonsági övét nem használó sofőrt súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A baleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek