2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Negyedik helyre közlekedett a Venglovecz család

A tiszaújvárosi Venglovecz család negyedik helyezést ért el az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság, az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria támogatásával megvalósuló országos közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatban.

Nyolc esztendővel ezelőtt a szabálykövető közlekedési kultúra elsajátítása hívta életre a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedőt, amelynek nyolc állomásból álló döntőjét 2019. június 22-én és június 23-án rendezték meg Vas és Zala megyében.

A versenyre jelentkező családok először a megyei selejtezőkön mérhették össze közlekedéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudásukat. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei versenyt a tiszaújvárosi Venglovecz család nyerte meg, akik az országos döntőn a negyedik helyezésig jutottak.

A vetélkedősorozat azonban nemcsak a döntőbe bekerült családoknak, hanem a területi fordulón résztvevő, legeredményesebb oktatási intézményeknek is kedvezett: azok az iskolák, amelyekből a legtöbb diák és családja vett részt a vetélkedősorozaton, a helyezéstől függően 500.000, 300.000 vagy 100.000 forint értékű tan- és sportszerjutalomban részesültek. Idén ezt a pályázatot a mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola nyerte meg. A legekhez tartozik még, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 53 család vett részt a selejtezőkön, így ebben a rangsorban a harmadik helyezést hoztuk el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek