2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Négy órán belül elfogták a cserbenhagyót

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 21 éves férfit gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség, valamint segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Richárd izsófalvai lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. június 16-án 7 óra 30 perckor az általa vezetett személygépjárművel Múcsony felől Kazincbarcika irányába közlekedve előzés közben nekiütközött egy vele azonos irányba haladó motorkerékpárnak. A motort kormányzó 53 éves múcsonyi férfi az ütközés hatására elesett és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A személygépjármű-vezető a helyszínt megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök a balesetet követően négy órán belül azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a cserbenhagyót.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya gyorsított eljárásban, bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek