2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Négy nap, hét bűncselekmény

A járőrök elfogták azt a férfit, aki négy nap alatt hét edelényi ingatlanba hatolt be és tulajdonított el onnan különböző használati tárgyakat.
Az Edelényi Rendőrkapitányság kifosztás és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves helyi férfival szemben.

Az edelényi járőrök lakossági jelzés alapján jelentek meg – 2021. április 14-én az esti órákban – egy helyi családi háznál, ahonnan egy férfi szerszámokat akart eltulajdonítani, de cselekménye közben megzavarták, így elmenekült.

A rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, amely közben újabb bűncselekményről érkezett bejelentés. Ezen esetben egy ismeretlen személy tört be egy családi házba és az alvó házigazda mellől eltulajdonította mobiltelefonját, illetve cigarettáját.

A járőrök itt is a helyszínre siettek, majd rövid adatgyűjtést követően öt percen belül igazoltattak egy közeli utcában gyalogló férfi, akinél megtalálták az eltulajdonított tárgyakat.

A rendőrségre előállított férfi kihallgatása során elismerte a két bűncselekmény elkövetését, illetve további öt – 2021. április 11-e és 14-e közötti – lopásról is beszámolt, amelyek során helyi ingatlanokból és azok udvarán parkoló nyitott autókból tulajdonított el különböző kéziszerszámokat és elektronikai cikkeket.

Az elkövetőt a nyomozók őrizetbe vették, illetve további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével kapcsolatban is vizsgálják a férfi esetleges szerepét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…
Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum