2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Ne színészkedj!”

Összesen három doboz sör repült a szirmabesenyői futballpályán a vendégjátékosok felé.
A Miskolci Rendőrkapitányság rendbontás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást L. Zoltán 31 éves szirmabesenyői lakossal szemben.

Az eljárás adatai szerint nevezett 2015. március 14-én 15 óra 45 perckor, a településükön megrendezett megyei másodosztályú futballmérkőzés második félidejében – a nézőktől elzárt területre – a pályán egy becsúszó szerelés miatt földre került vendégjátékos felé bontott állapotú sörösdobozt dobott.

Mivel a bedobott tárgy veszélyeztette a játékosok testi épségét, a felfokozott hangulat miatt a vendég tréner biztonsági okból az öltözőbe küldte csapatát. A játékvezető végül a 65. percben félbeszakította és lefújta a mérkőzést.

A rendbontót a kiérkező járőrök azonosították, elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. L. Zoltán gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek