2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Ne adjunk esélyt a tolvajoknak!

Ne adjunk esélyt a tolvajoknak!

Ne adjunk esélyt a tolvajoknak!A magánlakások, családi házak sérelmére elkövetett betöréseket sok esetben akkor követik el, amikor a tulajdonosok rövidebb-hosszabb időre felügyelet nélkül hagyták ingatlanjaikat. A megoldás: „Távollétet Bejelentő Kártya”!

A nyárnak lassan vége, de az év bármely szakában adódhatnak olyan helyzetek, amikor az otthon maradt értékek felügyeletét nem tudja mindenki szomszéd, barát segítségével megoldani. A Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén az év bármely szakában igényelhető a „Távollétet bejelentő kártya”. A rendőrség ingyenesen igényelhető szolgáltatása hatékony bűnmegelőzési eszköz. Éljen vele, hogy nyugodtan élhessen!

A szolgáltatás ideje alatt a rendőrség fokozottan és visszatérően ellenőrzi a kártyán megjelölt lakást, családi házat a bűncselekmények megelőzése, megakadályozása érdekében.

A távollétet bejelentő kártya folyamatosan igényelhető a hét minden napján a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletén, valamint hétköznap 08.00 óra és 16.00 óra közötti időben a Tokaji, Tállyai és Taktaharkányi Rendőrőrsökön is.

Információs háttér:
A már három éve működő rendszert dicséri, hogy az eddig leadott kártyák tulajdonosai mindig úgymond tisztán kapták vissza az ingatlanjaikat, köszönhetően a rendszeresen és célirányosan járőröző rendőröknek. A Szerencsi Rendőrkapitányság éppen ezért arra hívja fel a figyelmet, hogy továbbra se adjunk esélyt a tolvajoknak, és vegyék igénybe a „Távollétet bejelentő kártya” ingyenesen igénybe vehető szolgáltatását!

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek