2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Működött a jelzőrendszer

Egy bajba jutott 62 éves férfit mentettek meg összefogásukkal a csernelyi önkormányzat munkatársai, a rendőrök és a mentőszolgálat bajtársai.
Csernely polgármestere 2017. december 8-án 10 óra körül jelezte az Ózdi Rendőrkapitányságon, hogy egy idős férfivel nem tudják felvenni a kapcsolatot. Az érintett házán nem füstöl a kémény és aggodalomra adhatott okot az is, hogy a hóban nem voltak a lakásból kifelé vezető nyomok, továbbá az udvaron álló fa nem volt felhasogatva.

A helyszínre érkező rendőrök sem tudták felvenni a kapcsolatot a házigazdával, ezért bementek a házba, ahol az ágyán, mozdulatlanul feküdt a 62 éves férfi. A kihűléssel veszélyeztetett idős emberrel nem lehetett kommunikálni. A rendőrök betakarták a férfit, majd ezzel egy időben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították őt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek