2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Mozgóboltból árulták a dohányt Borsodban

Aprósüteményt, húst és még illegális dohányt is árult egy mozgóbolt több Borsod megyei településen mindenféle engedély nélkül. A mozgóboltot üzemeltető férfi ellen orgazdaság miatt indult eljárás.

Az illegálisan üzemelő mozgóboltra Kázsmárkon figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei. Egy férfi különböző élelmiszereket; aprósüteményeket és húsárukat árult egy felirat nélküli mikrobuszból.

A NAV pénzügyőrei igazoltatták a 47 éves árust és kiderült, hogy  nincs engedélye a mozgóbolt üzemeltetésére. Átvizsgálták a mikrobusz rakterét, ahol a húsáruk és az aprósütemények mellett, a sütemények közé rejtve 29 csomag, összesen több mint 12 kilogramm vágott dohányt is találtak.

A pénzügyőrök az ismeretlen eredetű dohányt és az árusításra használt mikrobuszt lefoglalták, a mozgóboltot üzemeltető férfi ellen pedig orgazdaság miatt kezdeményeztek büntetőeljárást a NAV pénzügyi nyomozóinál.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum