2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Mozgóboltból árulták a dohányt Borsodban

Aprósüteményt, húst és még illegális dohányt is árult egy mozgóbolt több Borsod megyei településen mindenféle engedély nélkül. A mozgóboltot üzemeltető férfi ellen orgazdaság miatt indult eljárás.

Az illegálisan üzemelő mozgóboltra Kázsmárkon figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei. Egy férfi különböző élelmiszereket; aprósüteményeket és húsárukat árult egy felirat nélküli mikrobuszból.

A NAV pénzügyőrei igazoltatták a 47 éves árust és kiderült, hogy  nincs engedélye a mozgóbolt üzemeltetésére. Átvizsgálták a mikrobusz rakterét, ahol a húsáruk és az aprósütemények mellett, a sütemények közé rejtve 29 csomag, összesen több mint 12 kilogramm vágott dohányt is találtak.

A pénzügyőrök az ismeretlen eredetű dohányt és az árusításra használt mikrobuszt lefoglalták, a mozgóboltot üzemeltető férfi ellen pedig orgazdaság miatt kezdeményeztek büntetőeljárást a NAV pénzügyi nyomozóinál.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum