2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Mosógépet, pajszert és kandallót dobáltak ki menekülés közben a „süllyedő hajóról”
Mosógépet, pajszert és kandallót dobáltak ki menekülés közben a „süllyedő hajóról”

Mosógépet, pajszert és kandallót dobáltak ki menekülés közben a „süllyedő hajóról”

Mosógépet, pajszert és kandallót dobáltak ki menekülés közben a „süllyedő hajóról”A karcsai körzeti megbízott az éjszakában egy leterhelt hátsóval közlekedő személygépjárműre lett figyelmes. A rendőrautó láttán a betörők inalni kezdtek, sőt a falu határában már zsákmányuktól is szabadulni akartak. A napokban a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Cigándi Örsének körzeti megbízottja Karcsa községben látott el szolgálatot, amikor valamivel hajnali két óra előtt egy fehér színű személygépjármű nagy sebességgel elhaladt előtte Pácin irányába. A körzeti megbízott utána indult, de amikor a gépjármű vezetője észlelte a szolgálati gépjárművet, menekülésre fogta a dolgot.

Mivel a jármű közúton nem tudott elmenekülni, azt egy földúton folytatta. Itt sikerült egy kis egérutat nyerni, de rövid idő után a mély sárban elakadt. A gépkocsi vezetője és utasa útközben megpróbált megválni a szállított kandallótól és mosógéptől, de az nem sikerült, mivel az odaérkező körzeti megbízott elfogta őket és az elrejtett tárgyakat is lefoglalta.

Elszámoltatásuk során később mindkét elfogott személy beismerte, hogy a lefoglalt tárgyak egy karosi lakásbetörésből származnak, melyet ők követtek el. Az ügy pikantériája, hogy a lakásbetörésről a sértett a rendőrségtől szerzett tudomást.

A fentiek alapján lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult eljárás két 21 éves – pácini, illetve karosi – férfival szemben. Az ügyet a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek