2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Miskolcon ne! – Átutazó tolvajokat fogtak Miskolcon!


Az ország nagyobb városaiban léptek akcióba azok a tolvajok, akiket Miskolcon fogtak el a rendőrök.

Az endrefalvai testvérpár az ország nagyobb városaiban bevásárlóközpontok parkolóiban „dolgozott”. A tolvajok az őrizetlenül hagyott értékeket emelték el az autókból, miközben a tulajdonosok az árubeszerzéseik után pakolták portékáikat. A 20 és 27 éves fivérek főként pénztárcákra, táskákra buktak, amíg le nem buktak Miskolcon.

A lopás megalapozott gyanújával őrizetbe vett férfiakat a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztése alapján a bíróság november 22-én előzetes letartóztatásba helyezte.

Egy budapesti férfit szintén a napokban értek tetten Miskolcon, amint kávét és édesítőszert lopott el egy nagyáruházból. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított vele szemben büntetőeljárást. A férfivel szemben egyébként az ország több rendőrkapitánysága is folytat nyomozást hasonló módon elkövetett bűncselekmények miatt.

A rendőrség az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az év végi nagy bevásárlások idején is fordítsanak fokozott figyelmet értékeikre. Bevásárlás közben és után az autókban vagy éppen a bevásárlókocsikban ne hagyjanak őrizetlenül pénztárcát, táskát, kabátot.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek