2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Miskolci találat: rajtakapták a betörőt – videóval

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy miskolci családi házból jelentősebb összegű készpénzzel távozott az a tolvaj, aki miután összefutott a lakás tulajdonosaival, az értékekkel együtt kiugrott az emeleti szobából, majd kereket oldott. A rendőrök még a közelben elfogták a tettest.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. május 18-án 10 óra 24 perckor telefonált egy kétségbeesett nő Miskolcról, hogy lakásuk emeleti szobájában rajtakaptak egy tolvajt, aki miután észrevették, kiugrott az ablakon, majd elmenekült.

Az ügyelet riasztására a helyszín közelében dolgozó nyomozók azonnal megkezdték a környék „átfésülését”, amely hamar eredményre vezetett. Egy közeli utcában lettek figyelmesek a kapott személyleírásnak mindenben megfelelő férfira, azzal a különbséggel, hogy felsőtestén nem viselt ruhát, az a derekára volt kötve. A férfi épp egy taxiba akart beszállni, amikor a rendőrök intézkedés alá vonták. Az igazoltatás során a férfi derekáról lekerülő hosszú ujjú póló leírása is hamar egyezést mutatott, az igazi találatot azonban csak a megtartott csomag- és ruházatátvizsgálás hozta.

A nyomozók által korábbról már ismert, taxival menekülni próbáló férfinál több százezer forint értékben találtak és foglaltak le készpénzt és valutát a rendőrök.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. István 37 éves helyi lakost a rendőrök előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt történő elszámoltatása jelenleg is zajlik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek