2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Mintegy kétmillió forintot érő cigit talált Maya Borsodban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai és Maya, a keresőkutya egy borsodi településen adózatlan cigarettát, valamint vágott dohányt és alkoholterméket találtak.

 A pénzügyőrök Maya, a cigarettakereső kutya segítségével egy Borsod megyei településen több mint 1 400 doboz, megközelítőleg kétmillió forintot érő adózatlan cigarettát és 26 liter, ismeretlen eredetű szeszesitalt találtak.

Egy másik ingatlan ellenőrzésekor a NAV munkatársai a ház füstölőjében három nagyméretű zsákban 104 csomag, több mint ötven kilogramm adózatlan vágott dohányra és 32 liter alkoholtermékre bukkantak.

A pénzügyőrök a két ügyben eljárást indítottak, a bírság értéke meghaladhatja a tízmillió forintot. A pénzügyi nyomozók pedig orgazdaság bűncselekményének alapos gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek