2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Mielőtt még…

Sötét ruhában, az éjszaka közepén sétált egy férfi Putnok és Serényfalva közötti útszakaszon. Túlélte; egy lakossági bejelentés és a rendőri intézkedés eredményeként.
Lakossági bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. április 12-én 0 óra 25 perckor miszerint sötét ruhában, az éjszaka közepén sétál egy férfi a 26-os számú főúton Putnok és Serényfalva között.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrei hamar rátaláltak az úton bizonytalanul botorkáló 17 éves fiatalkorú fiúra. A fiatalember elmondta a rendőröknek, hogy hazafelé tart. Az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében, az esetleges közúti közlekedési baleset megelőzése érdekében serényfalvai lakására szállították őt, mivel az italtól befolyásolt állapota nem tette lehetővé, hogy biztonságosan hazagyalogoljon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek