2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Megverték, majd kifosztották

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. augusztus 26-án tizenegy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok lopás miatt kilenc, tiltott prostitúciós tevékenységért és garázdaságért egy-egy személyt állítanak bíróság elé 72 órán belül, gyorsított eljárásban.

Az Encsi Rendőrkapitányság indított eljárást garázdaság, valamint kifosztás bűntettének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló információk szerint Abaújvár külterületén 2013. augusztus 25-én a délelőtti órákban előzetes szóváltást követően Ó. Béla 48 éves, ifj. Ó. Béla 22 éves, Ó. László 19 éves, Ó. Miklós 46 éves és ifj. Ó. Miklós 25 éves helyi lakosok tettleg bántalmaztak egy 51 éves férfit. A garázda csoport tagjai a magatehetetlen sértettől elvették a kezén lévő pecsétgyűrűjét és készpénzét. A bántalmazott férfi a rendőrségen 2013. augusztus 26-án tette meg bejelentését, amit követően a járőrök az elkövetőket elfogták és előállították. A rendőrség az öt abaújvári férfivel szemben az eljárást őrizetbe vételük mellett folytatja.

Útiokmánnyal kapcsolatos szabálysértés miatt szabtak ki helyszíni bírságot a sátoraljaújhelyi rendőrök B. Jozef 24 éves szlovák állampolgárral szemben. A külföldi férfit Sátoraljaújhely belterületén 2013. augusztus 27-én éjjel egy órakor igazoltatták a rendőrjárőrök, aki ennek során nem tudott felmutatni személyazonosításra alkalmas Magyarországon való jogszerű tartózkodását igazoló okmányt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…