2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megütötte a segédfelügyelőt

Előállították és büntetőeljárást indítottak a miskolci támadóval szemben

A Miskolci Rendőrkapitányság hivatalos személy vagy közfeladatot ellátó személy támogatója elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A vizsgálat eddigi adatai szerint 2014. március 14-én 22 óra 45 perckor a borsodi megyeszékhely egyik presszójában T. Roland 25 éves miskolci lakos erősen ittas állapotban a záróra túllépés miatt vele szemben jogszerűen intézkedő közterület-felügyelő eljárását sérelmezve az annak védelmére beosztott segédfelügyelőt megütötte. A támadás során a hivatalos személy támogatója nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérülést szenvedett.

A közterület-felügyelők a támadót az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották. A rendőrjárőrök a hivatalos személy támogatóját bántalmazót a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek