2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megtalálva

A rendőrjárőrök egy elveszett kisfiúra lettek figyelmesek a Miskolci Kocsonyafarsang forgatagában. Kisvártatva rendőri segítséggel a szülők és a gyermek egymásra találtak.

A polgárőrséggel és más társszervekkel közösen a Miskolci Rendőrkapitányság is részt vett a 2014. február 20-ától 23-ig tartó Miskolci Kocsonyafarsang biztosításában. A rendőrjárőröknek csekély számban kellett intézkedniük a rendezvényhez kapcsolódó szabálysértéseknél, vagy elkövetett bűncselekményeknél.

 

A rendezvény időtartama alatt 2014. február 22-én 14 óra után nem sokkal előfordult az is, hogy a farsang forgatagában egy hat éves kisfiút veszítettek el a francia állampolgárságú szülei. A Városháztéren a tömegben egyedül, felnőtt kísérete nélkül tartózkodó gyermeket a rendőrjárőrök észlelték, akik a szülők keresését azonnal megkezdték.

Ezzel párhuzamosan a szülők is segítséget kértek a rendőröktől, hogy gyermeküket elvesztették. A gyors információáramlásnak köszönhetően a gyermek rövid idő alatt visszakerült szüleihez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek