2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Megszűntek a forgalomkorlátozások a 26-os számú főúton

A rendőrök befejezték azoknak a személyi sérülésekkel járó közúti közlekedési baleseteknek a helyszínelését, amelyek Miskolc határában történtek.
Mint ismeretes 2016. február 2-án 7 óra 30 perc körüli időben a 26-os számú főút 8. kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között hat személygépjármű összeütközött.

Ezt követően 8 óra 30 perc körüli időben a 26-os számú főút 10. kilométerénél újabb három személygépjármű is összeütközött.

A balesetek következtében összesen hat személy, az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 26-os számú főút érintett szakaszain forgalomkorlátozások voltak érvényben, melyeket a rendőrség 9 óra 55 perckor feloldott. Az említett időponttól a főút forgalma újra zavartalan.

Kérjük azonban a gépjárművezetőket, hogy járművük sebességét a mindenkori időjárási- és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…