2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Megszűnt az útlezárás a 3-as számú főúton-képekkel videóval

Megszűnt az útlezárás a 3-as számú főúton-képekkel videóval

A rendőrség a 3-as számú főút Nyékládháza és Mályi közötti szakaszán feloldotta a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt elrendelt útlezárást.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2013. október 26-án valamivel 8 óra előtt a 3-as számú főúton, Mályi és Nyékládháza között két autó frontálisan ütközött. A baleset következtében az egyik jármű vezetője, egy 42 éves egri férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó négy utasát, köztük két gyermeket és a másik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték.

A helyszínelést a balesettel érintett útszakasz teljes zárása mellett hajtotta végre a rendőrség, melynek idejére a közlekedőket a járőrök a 3-as számú főútról Kistokajnál és Nyékládházánál az M30-as autópályára terelték. Az érintett autópálya-szakaszt az autósok a terelés ideje alatt díjmentesen vehették igénybe.

A baleseti helyszínelés miatt elrendelt útlezárást 11 óra 40 perckor a rendőrség feloldotta, így az autópálya kezelője 12 órától az M30-as autópályán a díjmentességet megszüntetve a szokásos díjszabásokat léptette érvénybe.

A baleset körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt elrendelt büntetőeljárásban igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…