2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Megszökött

Az Ózdi Rendőrkapitányság egy szlovák büntetés-végrehajtási intézetből megszökött férfi tartózkodási helyének megállapításához kéri a lakosság segítségét.

Az Ózdi Rendőrkapitányság 05070/2704/2016. bűnügyi számon fogolyszökés bűntett miatt folytat büntetőeljárást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016. november 8-án a déli órákban egy rimaszombati büntetés-végrehajtási intézetből megszökött egy Igor Horváth nevű szlovák állampolgár. A férfi Bánrévénél átlépte Magyarország határát, Ózd térségében jelenleg is nagy erőkkel keresik őt a rendőrök.

A keresett személy 21 éves, megközelítőleg 182 centiméter magas, zömök testalkatú, haja rövid.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, értesítse a legközelebbi rendőrt, a férfit ne próbálja meg feltartóztatni.

Az Ózdi Rendőrkapitányság (3600 Ózd, Jászi Oszkár utca 2.) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a szökött személlyel kapcsolatban hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 46/514-506-os telefonszámon, továbbá hívhatja a 107-es illetve 112-es központi segélyhívó telefonszámokat is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek