2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Megköszönte az igazgató a sikeres rendőri elfogást

Egy távfelügyelet diszpécsere tett telefonon bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint a Megyaszón az egyik áruház riasztója jelzést adott le, illetve mozgást észlel az eladóterében. A helyszínre érkező rendőrjárőrök az üzletben elfogtak egy hejőszalontai férfit.

A bolti tolvaj a riasztóberendezést megrongálva, illetve az ablaküveget betörve jutott az üzletbe, ahol különböző élelmiszereket pakolt össze, valamint fogyasztott el. A férfit a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vételére került sor. Személye nem volt ismeretlen a hatóság előtt, korábban már több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett.

Az elkövető elfogásában résztvevő rendőrök munkáját Szűcs Tibor a Telmon Kft. Ügyvezető igazgatója személyesen köszönte meg, illetve jutalmat adott át, egyben további szakmai sikereket kívánt a szerencsi rendőröknek.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek