2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Meghalt a mellkason szúrt férfi Ózdon

Meghalt a mellkason szúrt férfi Ózdon

Meghalt a mellkason szúrt férfi Ózdon Tegnap egy Ózdi kocsma előtti útszakaszon egy 40 éves helyi férfi késsel megszúrta utcabelijét. A tettes ezt követően a lakásán megjelenő másik szomszédnak baltával 8 napon túl gyógyuló fejsérülést okozott. A rendőrség az elkövetőt rövid időn belül őrizetbe vette.

 

/Illusztráció/

Ózd Bánszállástelepén lévő kocsma előtti útszakaszon 2009. július 28-án 20.30 óra körüli időben B.Gy. 40 éves helyi lakos mellkason szúrt egy 27 éves férfit, aki a kórházba szállítás közben elhalálozott. A feltehetően erősen ittas állapotban elkövető cselekményét követően a lakására távozott, ahol a nála megjelenő és a lakásba belépő 38 éves ugyancsak helyi férfit egy baltával fejbe vert, aki ennek következtében koponyatörést szenvedett.

A bejelentést követően az elkövető lakására kiérkező rendőrök, miután a tettes a kezében lévő kés letételére irányuló rendőri felszólításnak nem tett eleget, vele szemben kényszerítő eszközt, könnygázt és testi kényszert alkalmaztak. Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai határozott, gyors és szakszerű intézkedésének köszönhetően sikerült megakadályozni, hogy az elkövető elfogása során további sérülés nem történt.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben B.Gy. Ózdi lakosnak bűnügyi őriztetbevételét rendelte el. A rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére.


B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek