2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Még mindig kelendő a fa – Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Még mindig kelendő a fa – Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

A Szerencsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrei Szerencs-Ond és Rátka közötti területen vontak intézkedés alá két abaújszántói lakost, akik éppen motoros láncfűrésszel fát vágtak. A rendőrök megállapították, hogy a favágók nem rendelkeztek a területre favágási engedéllyel. A két férfit a rendőrkapitányságra előállították.
A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki pontosabban be nem határolható időben behatolt egy legyesbényei családi ház melléképületébe, ahonnan műanyag nyílászárókat, gipszkartont, falazó habarcsot, illetve csempéket tulajdonított el.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik a vasútállomás Mezőzombor felöli végénél a vágány mellett ledepózott, közel 80 darab,  2 és fél méter hosszú vasúti talpfát eltulajdonították.

Megyaszó mezőőre a település külterületén ért tetten egy általa személyesen is ismert férfit, aki a temető mellett vágott ki egy fát és éppen a vállán cipelte. A fatolvaj amikor a mezőőrt észrevette, a fát a válláról ledobta, majd elszaladt. A férfit megyaszói lakásán találták meg a járőrök, majd előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért a Szerencsi Városi Bíróság elzárásra ítélte.

A Taktaharkányi Rendőrőrs indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki az egyik helyi  családi ház udvarára a kerítésen átmászva behatolt, majd a nyitott melléképületből különböző szerszámgépeket, illetve kerékpárt tulajdonított el.

A Tokaji Rendőrőrs indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki Erdőbénye külterületén egy erdőterületéről kb. 30 m3 gyertyán és tölgyfát vágott ki és tulajdonított el.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…