2024. 08. 26. hétfő

Izsó
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „Másfelesek” – Rajtavesztettek a sátoraljaújhelyi visszatérő bűnözők

„Másfelesek” – Rajtavesztettek a sátoraljaújhelyi visszatérő bűnözők

 

Néhány nap alatt háromszor törtek be egy sátoraljaújhelyi családi házba azok a betörők, akik nagyobb rongálási kárt okoztak, mint amennyi értéket elloptak.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra a napokban tett bejelentést az a helyi sértett, aki elmondta, hogy családi házából rézcsövet loptak. Az elkövetők a több tíz ezer forintos veszteség mellé majd 200 000 forintos rongálási kárt is okoztak.

Másnap ugyanazon férfi újfent bejelentést tett a kapitányságra. A házból újra rézcsövet tulajdonítottak el. Két nap múlva a sértett újra bejelentést tett, hogy a nem lakott ingatlanába megint hívatlan látogatók jártak. A tolvajok a pár ezer forintos kár mellett jelentősen megrongálták az épületet.

A rendőrség a széleskörű adatgyűjtés eredményeként kiderítette, hogy a fémeket külhonban értékesítették az elkövetők. A nyomozás során gyanúsítottként hallgatott meg a hatóság két helyi férfit, akik úgymond „másfél-másfél” esetet beismertek. Az elkövetők kihallgatásuk során elmondták, hogy első alkalommal egyikük, majd mindketten, harmadjára pedig a másik követte el a betöréseket.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság lopás folytat büntető eljárást mindkét gyanúsítottal szemben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek