2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Marihuánaültetvény a Néma-hegyen

A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki a sátoraljaújhelyi Néma-hegyen marihuánát termesztett, amelyből milliós bevételt remélt.

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki Sátoraljaújhely külterületén marihuána-ültetvényt létesített.

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök 2014. június 16-án 20 órakor a helyszínen elfogták A. István 36 éves sárospataki lakost, aki éppen gondozta és locsolta a vadkender-egyedeket.

A tetten ért elkövetőt a nyomozók a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy a marihuána magokat interneten vásárolta, elültette és a későbbiekben akarta értékesíteni, amelyből milliós bevételre számított.

Az eljárás során – a terhelt vallomásával ellentétben – megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy A. István korábban már több személynek is értékesített különböző kábítószereket.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum