2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Marihuánaültetvény a Néma-hegyen

A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki a sátoraljaújhelyi Néma-hegyen marihuánát termesztett, amelyből milliós bevételt remélt.

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki Sátoraljaújhely külterületén marihuána-ültetvényt létesített.

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök 2014. június 16-án 20 órakor a helyszínen elfogták A. István 36 éves sárospataki lakost, aki éppen gondozta és locsolta a vadkender-egyedeket.

A tetten ért elkövetőt a nyomozók a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy a marihuána magokat interneten vásárolta, elültette és a későbbiekben akarta értékesíteni, amelyből milliós bevételre számított.

Az eljárás során – a terhelt vallomásával ellentétben – megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy A. István korábban már több személynek is értékesített különböző kábítószereket.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek