2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Marihuána termesztőket fogtak el a rendőrök

A gyanúsítottak Miskolc belvárosában tárolták a kesznyéteni kukoricásban termesztett kendert.


A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B-né T. Mária 58 éves és K. Levente 34 éves miskolci lakosokkal szemben.

A nyomozók 2015. augusztus 28-án a délutáni órákban házkutatást tartottak egy Miskolc belvárosi ingatlanban, majd egy kesznyéteni telken. A rajtaütés során nagy mennyiségű kiszárított marihuánát és a kukoricásba ültetett 16 tő élő növényi egyedet, valamint azok termesztéséhez és gondozásához szükséges eszközöket foglaltak le a nyomozók.  

A lefoglalt kábítószernek minősülő növényi törmelék kimérve mintegy 2000 adagra tehető, melynek fekete piaci értéke megközelíti a 3-4 millió forinot.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya K. Leventét 2015. augusztus 28-án bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztéssel élt előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2015. augusztus 31-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek