2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lopott csónakon eresztették le a lopott értékeket – videóval

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Azonosították a rendőrök azokat a garázsfeltörőket, akik a közelmúltban Tiszaújvárosban több bűncselekményt is elkövettek.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint 2015. március 4-én Tiszaújvárosban három garázst is feltörtek, ahonnan különböző használati eszközöket, többek között horgászbotokat, kerékpárt, láncfűrészt, bozótvágó kést, illetve pálinkát tulajdonítottak el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Levente 38 éves tiszapalkonyai lakost. A nyomozók 2015. március 16-án hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki beismerő vallomást tett. A terhelt többek között elmondta, hogy Tiszaújvárosból egy a folyó partról elkötött csónakkal eresztették le az eltulajdonított értékeket Tiszapalkonyáig, illetve még további két hasonló módon elkövetett betörésről, illetve két kísérletről adott számot.

A rendőrök a gyanúsítottnál tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták a betörésekből származó értékek jelentős részét.

A beszerzett adatok alapján a gyanúsított a bűncselekményeket egy 27 éves cserépfalui társával követte el, aki időközben egy közúti közlekedési balesetben életét vesztette.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…