2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lopott a kórházi kezelése után

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, akit korábban elláttak az ózdi kórházban, majd annak végeztével monitort és egy szaturáció mérőt is magával vitt. A kórház már másnap visszakapta jogos tulajdonát.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság F. István 21 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. november 9-én 20 óra körül kórházi ellátását követően a sürgősségi betegfelvételi irodából monitort és egy újra csíptethető szaturáció, azaz oxigénszintmérőt tulajdonított el.

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A tettét beismerő tolvaj a rendőrségen többek között elmondta, hogy az eszközök megtetszettek neki, ezért magával vitte azokat.

Dr. Varga László r. ezredes az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője már másnap visszaszolgáltatta az ózdi Almási Balogh Pál Kórház tulajdonait Dr. Bélteczki János, főorvos főigazgatónak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek