2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Lógó orrú logótörők – sértetteteket keres a rendőrség

Lógó orrú logótörők – sértetteteket keres a rendőrség

Lógó orrú logótörők – sértetteteket keres a rendőrség Két gyermekkorú fiú nagy értékű autók emblémáit gyűjtötte be Mezőkövesden. A rendőrség több sértettet is keres az üggyel kapcsolatban.

Mezőkövesd külterületén a közelmúltban egy cég parkolójában az autókról eltűntek a márkajelzések. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben.

/Illusztráció: moneytoo.hu/

A nyomozás során kiderült, hogy a cselekmények elkövetésével két mezőkövesdi gyermekkorú fiú gyanúsítható, akik szüleik jelenlétében bűnbánón elismerték a logók letörését, sőt további hasonló ügyekről is beszámoltak. A nyomozás során eddig három sértettet sikerült felkutatni ezért a rendőrség a következő felhívást teszi közzé:

 

Rendőrségi Felhívás!

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének gyanúja miatt, mivel Mezőkövesd területén parkoló gépjárművekről gyermekkorú személyek több gépjárműről eltulajdonították azok márkajelzéseit. Az ügyben végzett nyomozás során ezidáig nem sikerült valamennyi sértett kilétét megállapítani, ezért a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya várja a fentebb leírt bűncselekmény sértettjeinek jelentkezését.

A bejelentéseket a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon (Egri út 2.) személyesen munkaidőben vagy a 06-(49) 505 – 440-es telefonszámon lehet megtenni Bartók József r. tzls-nál.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…