2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF

Lezárt ügyek:szóváltás után verekedés

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolnak a rendőrök azokkal a mezőkövesdi férfiakkal szemben, akik előzetes szóváltást követően megverték egy helyi ismerősüket.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés, valamint garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy fiatalkorúval és két felnőtt társával szemben.

A járőrök 2017. április 4-én 23 óra 55 perckor észlelték, hogy egy vérző férfi ül az egyik helyi telefonfülkében. A sérült személy elmondta a rendőröknek, hogy három – általa látásból ismert – férfi verte meg előzetes szóváltást követően.

A nyomozás során megállapították a rendőrök, hogy a megsérült férfi a verekedést megelőzően támadó szándékot mutatott a később őt megverő személyek irányába, továbbá tevékenyen részt vett a verekedésben, ami miatt vele szemben is eljártak a rendőrök

A nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek