2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Lezárt ügyek: Zaciba adta a lopott gyűrűt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a vattai férfival szemben, aki volt élettársától ellopta a gyűrűjét, majd azt hogy pénzhez jusson zálogházba adta.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 39 éves vattai férfival szemben.

A gyanúsított 2018. április 8-án a délutáni órákban Vattán, volt élettársa házába betört, majd ellopta a nő egyik aranygyűrűjét. A férfi hogy pénzhez jusson zálogházba adta a lopott ékszert, azonban édesanyja megtalálta ruhájában a zálogcédulát, kiváltotta az ékszert és visszaadta jogos tulajdonosának.

A gyűrűt ellopó férfival szemben folytatott nyomozást a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…