2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Lezárt ügyek: Zaciba adta a lopott gyűrűt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a vattai férfival szemben, aki volt élettársától ellopta a gyűrűjét, majd azt hogy pénzhez jusson zálogházba adta.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 39 éves vattai férfival szemben.

A gyanúsított 2018. április 8-án a délutáni órákban Vattán, volt élettársa házába betört, majd ellopta a nő egyik aranygyűrűjét. A férfi hogy pénzhez jusson zálogházba adta a lopott ékszert, azonban édesanyja megtalálta ruhájában a zálogcédulát, kiváltotta az ékszert és visszaadta jogos tulajdonosának.

A gyűrűt ellopó férfival szemben folytatott nyomozást a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek