2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Zaciba adta a lopott gyűrűt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a vattai férfival szemben, aki volt élettársától ellopta a gyűrűjét, majd azt hogy pénzhez jusson zálogházba adta.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 39 éves vattai férfival szemben.

A gyanúsított 2018. április 8-án a délutáni órákban Vattán, volt élettársa házába betört, majd ellopta a nő egyik aranygyűrűjét. A férfi hogy pénzhez jusson zálogházba adta a lopott ékszert, azonban édesanyja megtalálta ruhájában a zálogcédulát, kiváltotta az ékszert és visszaadta jogos tulajdonosának.

A gyűrűt ellopó férfival szemben folytatott nyomozást a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek