2024. 08. 22. csütörtök

Menyhért, Mirjam
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt ügyek: Vonattal „találkozott” a motoros

Bíróság előtt felelhet tettéért az a férfi, aki Ózdon segédmotorkerékpárjával szabálytalanul behajtott a gyalogosok részére kialakított vasúti átkelőbe és ott egy vonómozdonnyal és annak vontatmányával ütközött.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 49 éves J. Lajos ózdi lakossal szemben.

 

A gyanúsított 2014. március 29-én Ózdon a vasútállomáson az általa vezetett segédmotorkerékpárral szabálytalanul behaladt a vasúti pályát keresztező és a gyalogosok részére kiépített, lassító korláttal ellátott átkelőbe, ahol egy vonómozdonnyal és vontatmányával ütközött. Az ütközés során a terhelt súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Az ügyben indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek