2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Visszakapták az ellopott zöldségeket

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfivel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy kiskertből zöldségeket tulajdonítottak el.

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság a 34 éves G. Endrével és a 44 éves R. Bertalannal szemben. A nyomozás adatai szerint Szakácsiban, 2013. szeptember 19-én 15 óra után egy körbekerített ingatlan kiskertjéből a helyi gyanúsítottak elloptak 10 kilogramm répát, 12 darab káposztát, 16 darab karalábét, valamint 15 kilogramm sárgarépát.

A bevezetett intézkedések eredményeként a nyomozók már a bűncselekmény elkövetésének másnapján azonosították és elfogták a tetteseket. A hatóság az ellopott terményeket lefoglalta, majd a rendőrök visszaadták azokat jogos tulajdonosának.

 

Az ügyben indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat a vádemelési javaslattal a napokban küldte meg az illetékes járási ügyészségnek.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek