2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Visszajáró tolvaj

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatal férfival szemben, aki egy miskolci iskolába többször is visszajárt, hogy onnan telefont és más értékeket lopjon el.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Gergő 21 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy miskolci általános iskolába 2015. március 25-én bement, majd egy nyitott irodából mobiltelefont tulajdonított el. A fiatalembert azonban tetten érték és visszatartották őt a rendőrök kiérkezéséig.

A rendőrségre előállított G. Gergő gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, és további három hasonló módon ugyanazon intézményben elkövetett lopást is.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek