2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Visszajáró tolvaj

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatal férfival szemben, aki egy miskolci iskolába többször is visszajárt, hogy onnan telefont és más értékeket lopjon el.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Gergő 21 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy miskolci általános iskolába 2015. március 25-én bement, majd egy nyitott irodából mobiltelefont tulajdonított el. A fiatalembert azonban tetten érték és visszatartották őt a rendőrök kiérkezéséig.

A rendőrségre előállított G. Gergő gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, és további három hasonló módon ugyanazon intézményben elkövetett lopást is.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum