2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Vádemelési javaslat a rablással gyanúsítható párossal szemben

Lezárt ügyek: Vádemelési javaslat a rablással gyanúsítható párossal szemben

Egy férfi, illetve fiatalkorú társa a megalapozott gyanú szerint megfenyegette, majd elvette a mobiltelefonját és fülhallgatóját egy kazincbarcikai fiatalembertől. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 20 éves férfival és 15 éves társával szemben.

Amint arról korábban már beszámoltunk a két gyanúsított 2020. július 6-án az esti órákban Kazincbarcika belvárosában egy késsel megfenyegetett egy fiatalembert, majd elvették mobiltelefonját és fülhallgatóját.

A sértett ezt követően azt mondta az elkövetőknek, hogy otthonában van egy másik telefon is, amit az elraboltért cserébe ingyen odaadna, ezért őt hazáig kísérték. Ekkor a sértett az elrabolt mobilkészülékét kikapta az egyik gyanúsított kezéből és a lakásába rohant segítségért kiáltva, amelynek következtében a két férfi elszaladt, akiket azonban a rendőrök néhány órán belül elfogtak.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum