2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Vádemelési javaslat a rablással gyanúsítható párossal szemben

Lezárt ügyek: Vádemelési javaslat a rablással gyanúsítható párossal szemben

Egy férfi, illetve fiatalkorú társa a megalapozott gyanú szerint megfenyegette, majd elvette a mobiltelefonját és fülhallgatóját egy kazincbarcikai fiatalembertől. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 20 éves férfival és 15 éves társával szemben.

Amint arról korábban már beszámoltunk a két gyanúsított 2020. július 6-án az esti órákban Kazincbarcika belvárosában egy késsel megfenyegetett egy fiatalembert, majd elvették mobiltelefonját és fülhallgatóját.

A sértett ezt követően azt mondta az elkövetőknek, hogy otthonában van egy másik telefon is, amit az elraboltért cserébe ingyen odaadna, ezért őt hazáig kísérték. Ekkor a sértett az elrabolt mobilkészülékét kikapta az egyik gyanúsított kezéből és a lakásába rohant segítségért kiáltva, amelynek következtében a két férfi elszaladt, akiket azonban a rendőrök néhány órán belül elfogtak.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek