2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: Ütős vélemény-nyilvánítás

Vádemelést javasolnak a tiszaújvárosi rendőrök azzal az asszonnyal szemben, aki az utcán akarta egy vasdarabbal bántalmazni haragosát.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást T-né P. G. 57 éves tiszapalkonyai  lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 8-án délben Tiszapalkonyán az utcán korábbi sérelmek miatt szóváltásba keveredett egy helyi asszonnyal. A felbőszült nő egy szögvassal akarta bántalmazni vitapartnerét, amelyet egy a sértett segítségére siető helyi férfi megakadályozott, így személyi sérülés nem történt.   

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő terhelttel szemben folytatott nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság  2015. október 22-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum