2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Ütős vélemény-nyilvánítás

Vádemelést javasolnak a tiszaújvárosi rendőrök azzal az asszonnyal szemben, aki az utcán akarta egy vasdarabbal bántalmazni haragosát.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást T-né P. G. 57 éves tiszapalkonyai  lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 8-án délben Tiszapalkonyán az utcán korábbi sérelmek miatt szóváltásba keveredett egy helyi asszonnyal. A felbőszült nő egy szögvassal akarta bántalmazni vitapartnerét, amelyet egy a sértett segítségére siető helyi férfi megakadályozott, így személyi sérülés nem történt.   

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő terhelttel szemben folytatott nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság  2015. október 22-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek