2024. 02. 26. hétfő

Géza
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Szülők borították fel a babakocsit

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azokkal a szülőkkel szemben, akik a bogácsi strandon, gyermekeik előtt összeverekedtek és eközben felborították azt a babakocsit is, amiben három hónapos gyermekük volt.
Garázdaság vétség és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Cs. Olivér 32 éves és K. Mónika 41 éves egri lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. június 7-én 15 óra 30 perc körüli időben a bogácsi strandon előzetes szóváltást követően, gyermekeik szeme láttára bántalmazták egymást, s mindeközben felborították azt a babakocsit is, amiben három hónapos gyermekük pihent.

Az ügyben folytatott nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek