2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt ügyek: Szerszámlopó kamaszok

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két fiatalkorú fiúval szemben, akik egy nemesbikki ingatlan udvaráról loptak kézi szerszámokat.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 17 éves hejőkürti fiúval és 16 éves nemesbikki társával szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2014. július 29-én 23 órát megelőzően Nemesbikken a Damjanich út egyik körbekerített telkére bemásztak, majd onnan különféle baltákat és kőműves szerszámokat loptak el.

A fiatalkorú terheltekkel szemben folytatott büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2014. augusztus 26-án lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Miskolci Járási Ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…