2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Súlyos testi sértés kutyával

A rendőrök elfogták azokat a testvérpárt, akik közül a fiatalabbik megvert egy idősebb embert, majd a másik ráuszította kutyáját, ezzel súlyos sérülést okozva a sértettnek.
Súlyos testi sértés és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság A. László 27 éves és A. Balázs 22 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a testvérpár 2015. szeptember 26-án 21 óra 30 perc körüli időben Kazincbarcikán, a Mátyás Király úton szóváltásba került egy 61 éves férfival, majd a fiatalabb testvér bántalmazta a sértettet. Az idősebbik fivér ezt követően ráuszította a kutyáját a férfira, aki emiatt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek